Razbunarea din puscarie a mafiotului. Dragnea a deschis proces pentru a-si da jos slugile, Dancila si Fifor, din fruntea PSD

politica

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, contesta din puscarie alegerea Vioricai Dancila in functia de presedinte al Partidului Social Democrat si a lui Mihai Fifor in functia de secretar general. Procesul privind invalidarea rezulatelor congresului PSD se judeca chiar azi, joi.

In cererea depusa in instanta, Liviu Dragnea cere respingerea cererii de inscriere in Registrul partidelor politic de la Tribunalul Bucuresti a rezultatului alegerii ca presedinte al PSD a Viorica Dancila ‘pe motiv de ilegalitate si nestatuaritate a alegerii, datorita faptului ca alegerea sa ca Presedinte al PSD s-a facut de catre delegatii la Congresul PSD din 29 iunie in baza modificarilor de Statut votat tot in acel congres dar neinscrie la Tribunalul Bucuresti’.

Cererea de interventie a lui Liviu Dragnea este admisibila, si va fi discutata in sedinta de la Sectia Civila a Tribunalului Bucuresti, care va fi reluata la ora 17:00.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca daca Dragnea va castiga se va face un nou congres.

„E posibil ca lucrul acesta sa fi fost facut pentru ca i s-a parut sau a sesizat o eroare in ceea ce priveste desfasurarea congresului, dar din cate stiu eu noi ne-am luat toate masurile pentru ca acest congres sa se desfasoare in mod legal. Nu stiu ce ar fi putut observa. E un om care a exercitat mult timp functia de presedinte al PSD si cunoaste procedurile. Daca se admite contestatia, facem alt congres. Ideea este ca trebuie sa asteptam un pic pana cand instanta se va pronunta in legatura cu acest demers. Impactul e unui mininal, nu vad ce ar putea sa se produca”, a declarat Dumitru Buzatu la Digi 24.

Mai mult despre: ,

Comentarii: