Razbunarea Jandarmeriei. Elevul curajos din Targu-Mures a fost amendat, amenda a venit chiar de ziua lui

politica

Alin Popoviciu, elevul curajos din Targu-Mures care a organizat, in perioada campaniei pentru europarlamentare, un protest cu ocazia unei vizite a Vioricai Dancila in oras, anunta ca a primit acum amenda din partea Jandarmeriei.

Amenda a venit chiar in ziua in care elevul isi sarbatorea ziua de nastere.

„AM FOST AMENDAT! Abia acum ajuns amenda pentru ca am organizat un protest impotriva Vioricai Dancila cu ocazia vizitei ei in Tirgu Mures!

Un detaliu care m-a ingrozit a fost dat de faptul ca jandarmeria mi-a expediat procesul verbal pe 4 octombrie 2019, exact de ziua mea, desi au avut tot timpul la dispozitie sa o expedieze dupa data de 16 mai cand a avut loc protestul!

Nu pot decat sa consider ca Jandarmeria a dorit sa imi faca ‘cadou’ aceasta amenda de ziua mea, din dorinta de a ma umili, in speranta ca odata cu trecerea timpului acest caz nu va mai fi mediatizat!”, a scris Popoviciu pe Facebook.

El a adaugat ca si tatal sau a primit amenda.

„Si tatal meu impreuna cu cel care administreaza pagina ‘Generatia Feisbuc & Diaspora Romaneasca’ care m-a scos la lumina dupa acel incident au fost amendati cu cate 1000 de lei!

Oameni buni, eu nu pot decat sa ma bazez pe sprijinul vostru si tocmai din acest motiv va rog sa scoateti la lumina acest caz revoltator!”, a adaugat Popoviciu.

Popoviciu i-a tinut piept atunci sefului Jandarmeriei Mures, refuzand sa plece de la protest, chiar daca a fost amenintat. Gestul sau a devenit viral pe retelele de socializare.

Citeste si: „Stai linistit, copile drag, facem cheta”. Amenda uriasa pentru elevul Alin Popoviciu din partea Jandarmeriei

Mai mult despre:

Comentarii: