Razbunarea lui Ciordache. Ana Birchall, impedicata sa vorbeasca in Parlament: „Acest Iordache este o rusine pentru Camera Deputatilor!”

politica

Deputatul Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, anunta ca Florin Iordache a impiedicat-o, miercuri, sa ia cuvantul la un proiect de lege privid combaterea spalarii banilor.

„Este inadmisibil ce se intampla in aceste momente in Camera Deputatilor! Desi am cerut regulamentar cuvantul pentru a alerta asupra unor riscuri in ceea ce priveste PLx -ul 297/2020 dar Iordache a refuzat sa imi acorde regulamentar cuvantul. I-am comunicat acest lucru si presedintelui Camerei Deputatilor! Voi depune astazi si in scris o plangere catre conducerea CD care trebuie sa ia masurile necesare! Politica ‘pumnului in gura’, a smecheriilor si a abuzurilor practicate de Iordache trebuie sa inceteze! Acest Iordache este o rusine pentru Camera Deputatilor!

In fotografia de mai jos se observa de cate ori am solicitat sa iau cuvantul! ( conform procedurii se solicita luare de cuvant prin apasarea tastei #)”, a scris Birchall pe Facebook.

Citeste si: Birchall, interventie dura in Parlament la adresa lui Ciordache: „Sa va cereti scuze pentru raul facut Justitiei”

Proiectul de lege la care Birchall face referire priveste simplificarea procedurii de declarare a beneficiarului real al unor persoane juridice prin modificarea si completarea Legii nr.129/2019 pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului.

Mai mult despre: ,

Comentarii: