politica

Razbunarea lui Citu, a preferat-o pe Sosoaca in locul lui Orban. Reactie dura a fostului lider PNL: ”Cum sa-i dai cuvantul lui Sosoaca in locul meu?”

Fostul presedinte al PNL Ludovic Orban a fost nemultumit, miercuri, ca nu i s-a acordat cuvantul in cadrul sedintei de plen comun pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeana. Acesta i-a reprosat in termeni duri lui Florin Citu, care a condus sedinta, ca, din partea parlamentarilor neafiliati, i-a dat cuvantul senatoarei Diana Sosoaca.

La finalul sedintei solemne comune a Camerei Deputatilor si Senatului consacrata aniversarii a 15 ani de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, care a fost condusa de catre Florin Citu in calitate de presedinte al Senatului, Ludovic Orban i-a reprosat lui Florin Citu ca-si bate joc de o sedinta festiva.

”Cum sa-i dai cuvantul lui Sosoaca in locul meu?”, i-a reprosat Orban lui Citu, au relatat surse martore la momentul din plenul Parlamentului, citate de news.ro.

La incident au asistat o parte din ministri si Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor. Fostul ministru al Muncii, Violeta Alexandru a confirmat informatiile.

„Despre betia puterii la Citu. Cel putin 45 de minute a vazut, in aceasta seara, Presedintele de sedinta plen comun Parlament, F. Citu solicitarea Deputatului Ludovic Orban de a lua cuvantul in plen. Cum s-au vazut si celalalte solicitari, pentru interventie in sedinta parlamentului: 15 ani de la aderarea Romaniei la UE. Un moment in care reflectezi la toleranta, valori europene, respect. In plen, a vorbit cine a vrut. 3 AUR plus Senatoarea Sosoaca si s-a inchis sedinta ignorandu-se, pe principiul politicii bazate pe frustare, o singura solicitare de interventie.

Sa nu credem ca Romania e pe maini bune cu acest gen de smecherasi. Nu va lasati impresionati de o sapca si o pereche de blugi. Mai bine – seriozitate, autenticitate in locul falsitatii si binenteles, bun simt.

Sa nu va feriti niciodata de colaborarea cu oameni care sunt mai buni decat voi. Cei care fac invers – raman mici. Imi este foarte clar”, a transmis Alexandru.

Fostul presedinte al PNL Ludovic Orban era nervos ca a fost ignorat cand a solicitat cuvantul la sedinta de plen, iar din partea parlamentarilor neafiliati a fost preferata ca vorbitor senatorul Diana Sosoaca.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Auzit-ati de-un Vilcean care musca din dusman?

Pentru ca se plictisesc teribil prin Parlament, tot scotand bilute din nas sau accesand de…

3 ore ago

Cum arata Vovciank, un alt oras pe care Rusia vrea sa-l „elibereze”. Peste 14.000 de oameni au fost stramutati din casele lor

Imagini teribile cu cartierele din orasul Vovciank, atacat puternic de Rusia. Numeroase blocuri de locuinte…

26 de minute ago

Turbulente grave pe un zbor Londra-Singapore: un mort si 30 de raniti. Victimele nu purtau centura de singuranta

O persoana a murit si alte peste 30 au fost ranite intr-un zbor Singapore Airlines…

2 ore ago

Judecatoarea lui Pascu se transfera de la Mangalia la Constanta. CSM i-a aprobat solicitarea

Judecatoarea Ioana Ancuta Popoviciu, cea care gestiona dosarul accidentului de la 2 Mai, de care…

O oră ago

In ce consta „sanctiunea maxima” pentru deputatul Vilceanu, dupa ce l-a batut pe deputatul Roman: Salariu mai mic cu 50% si reducerea timpului de vorbire in Parlament

Comisia juridica din Camera Deputatilor a aprobat, marti, la solicitarea Biroului Permanent, o sanctiune maxima…

2 ore ago