Razbunarea lui Cumpanasu. Plangeri penale impotriva unei minore si a mamei acesteia: „Inchisoare pana la 3 ani”

news

Alexandru Cumpanasu a anuntat, vineri, ca a depus plangeri penale impotriva unei minore si a mamei acesteia, el fiind indignat ca a fost catalogat drept „pedofil”.

„Este vorba despre acea tanara care a insinuat ca fluier copile de 10 ani, de varsta copilului meu. Din clipul respectiv reiese o acuzatie extrem de grava, acea de pedofilie si de agatare de copile de 10 ani pe strada. Este nu numai jignitor, este uluitor la adresa unui tata care are patru copii. Am depus plangere penala fata de ea si fata de mama acesteia. Vor trebui sa raspunda, inregistrarea mea ilegala este prevazuta de Codul Penal, cred ca este cu inchisoare pana la 3 ani”, a anuntat Cumpanasu, vineri, pe TikTok.

@profu.onlineplangere penala fata de mama fetei si fata de fata pt acuzarea mea de pedofilie❗##profuonline ##alexcumpanasu ##fyp ##fy insta: alexcumpanasu❗♬ sunet original – Alexandru Cumpanasu

Romania TV a difuzat luni o inregistrare in care Cumpanasu o facea „nesimtita” si o ameninta cu „scoala de corectie” pe o adolescenta de 16 ani. Ulterior, mama fetei l-a sunat pe Cumpanasu. Acesta a injurat-o si pe femeie si a amenintat-o cu plangere penala si ca ii va trimite copilul la scoala de corectie. „Mars dracului, va ajunge la scoala de corectie”, i-a spus Cumpanasu.

„Mama o sa aiba plangere penala, iar fata e o nesimtita ordinara. Ii fac si ei plangere penala. Nu va e rusine, asa va educati copilul, a ajuns sa spuna ca eu fluier pe strada copile de 12 ani? Du-te doamna si culca-te, educati-va copilul”, a strigat apoi Cumpanasu catre mama fetei, care intrase si ea in direct la Romania TV.

Mama fetei a mentionat apoi ca ii va face plangere penala lui Cumpanasu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: