Razbunarea lui Dragnea. A doua zi dupa ce si-a lansat partidul, Victor Ponta a ramas fara functia pe care o avea in Parlament

politica

Victor Ponta a fost demis de PSD din functia de presedinte al Comisiei pentru Afaceri Europene din Camera Deputatilor.  Potrivit Romania TV, Victor Ponta va fi inlocuit de un alt deputat: Angel Tilvar. 

Duminica, Ponta a lansat proiectul politic Pro Romania. El a lansat acuzatii dure la adresa lui Liviu Dragnea.

„Pot sa-mi dau doctoratul in cei cu mustanta cand mint, ca le tremura mustata. Cand zic ca nu-i intereseaza, ii intereseaza de fapt (…) Nu vreau sa ma sune Daddy acum sa-mi propuna nu stiu ce functie, mi-a propus atatea functii incat mi-au ajuns toate (…) Eu, daca vreau sa promovez pe cineva in Guvern, imi fac o poza cu el si il suna Dragnea imediat si ii da o functie.(…). Domnule, Romania nu este Teleorman, nu putem sa lucram toti la stat, sa ne dea Dragnea functii la toti”, a declarat fostul premeirVictor Ponta.

Fostul prim-ministru l-a comparat pe liderul PSD cu „regele drogurilor” Pablo Escobar, si cu fostul dictator Hugo Chavez.

„In ultimul timp, in manifestarea in partid, domnul Dragnea era un fel de Pablo Escobar, in manifestarile economice este Hugo Chavez. Domnule, nu-si poate lua si un model care nu-i din America Latina? Sa conduci o tara doar cu secretara, sofer si bodyguard nu merge”, a adaugat Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: