Razbunarea lui Dragnea? Dispozitiv explozibil descoperit la locuinta lui George Soros

externe

Un dispozitiv exploziv a fost gasit luni intr-o cutie postala din apropierea locuintei din New York a miliardarului George Soros, tinta preferata a militantilor de dreapta din Statele Unite si Europa de Est, a anuntat The New York Times citand surse din politie.

Autoritatile au ajuns la domiciliul din Katonah, New York, dupa ce au primit un apel despre un pachet suspect la ora locala 15:45, a informat Times.

„Un angajat al resedintei a deschis pachetul, dezvaluind ceea ce parea a fi un dispozitiv exploziv”, a transmis politia intr-o declaratie catre Times, citata de Mediafax.

Angajatul a pus pachetul intr-o zona impadurita si a chemat politia. Echipa tehnica a echipelor de bombe a sosit si a detonat-o, a declarat un oficial al politiei pentru New York Times.

Soros nu era acasa la acea ora, a informat Times.

Liviu Dragnea a declarat, in luna august, ca in 2017 s-a incercat asasinarea sa. El a lasat de inteles atunci ca in spatele tentativei de asasinat s-ar afla George Soros.

„Au venit patru straini in Romania. Au fost cazati la un hotel, din ceea ce mi s-a spus si au stat trei saptamani aici si… ma rog, am scapat”, a spus Dragnea.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: