Razbunarea PSD dupa motiune. Lider PSD: „Pregatiti-va de artificii, PSD chiar stie sa faca opozitie!”

politica

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca este treaba celor care au votat motiunea de cenzura sa demonstreze ca au in continuare majoritate, intrucat PSD nu va vota ”niciun guvern al PNL”. ”Abia astept sa vad cum oameni de stanga il vor vota cu doua maini pe Orban”, a spus Ciolacu, adaugand ca ”PSD chiar stie sa faca opozitie”.

”Lucrurile sunt simple: PSD este in opozitie si NU va vota niciun guvern al PNL! E treaba celor care au votat motiunea sa dovedeasca ca au intr-adevar majoritate pentru a forma un nou Guvern. Daca au!”, a scris, luni, pe Facebook, presedintele Camerei Deputatilor.

Acesta afirma ca doreste sa vada oameni de stanga cum il vor vota pe Ludovic Orban sau guvernul propus de acesta.

”Abia astept sa vad cum oameni de stanga alesi pe listele PSD si acum plecati in alte parti il vor vota cu doua maini pe Orban! Pregatiti-va de artificii, PSD chiar stie sa faca opozitie!”, a mai scris Ciolacu.

Anterior, Ciolacu a declarat ca PSD a decis sa nu voteze noul guvern.

”Ni se pare normal ca PSD sub nicio forma sa nu voteze in acest moment investirea unui guvern. Mai mult decat atat, exista o cutuma parlamentara – cei care detin majoritatea, lucru care s-a vazut – trebuie sa asigure si cvorum”, a declarat, luni, presedntele Camerei Deputatilor, la Parlament.

Mai mult despre:

Comentarii: