Razbunarea unui deputat ALDE. Publica lista cu „rubedeniile” din Politie: „Increngatura mafiota”

news

Deputatul ALDE Adrian Mocanu a dat publicitatii, pe Facebook, o lista cu „relatiile de cumetrie” dintre sefii Politiei Buzau. Mocanu are un dosar penal la Politia Buzau dupa ce, in februarie 2019, a accidentat cu masina o tanara care se afla pe trecerea de pietoni.

„Buzoienii care au reactionat masiv la postarea mea cu privire la neregulile din Politia buzoiana vor adevarul. Vor date concrete, nume si fapte. Potrivit informatiilor pe care le-am primit, fac publice mai jos cateva dintre relatiile de cumetrie din IPJ Buzau, o increngatura care seamana mai mult cu organizarea specifica gruparilor mafiote decat cu structura unei institutii a Statului.

LAURENTIU PANTAZI, seful IPJ Buzau, este nasul sefului Serviciului Rutier, cms. sef SILVIU DINU.

SILVIU DINU este cumatrul subalternului sau, COSMIN RADULESCU, seful Biroului Rutier.

LAURENTIU PANTAZI mai are un fin pe care l-a impus ca sef, cms. sef CRISTINEL STANCIU, seful Serviciului Investigatii Criminale. Acesta, spun surse documentate, ar fi fost avansat direct de Pantazi la „exceptional”, ceea ce arata ce impact au cumetriile in evaluarile si promovarile din Sistem. Acelasi fin al lui Pantazi ar avea influenta in procesul de administrare a firmei care se ocupa cu transportul, reparatiile si constructiile de la Barajul Siriu, spun surse din Inspectorat.

CRISTINEL STANCIU este cumatru cu MIHAI TARTAREANU, seful Serviciului Actiuni Speciale.

O piesa importanta in Retea este seful Serviciului Resurse Umane, DANIEL BRUTARU, cel care sustine toate miscarile de personal dorite de seful cel mare, LAURENTIU PANTAZI.

Ca sa nu existe nicio problema la verificarile interne, sefa Biroului Control Intern, CARMEN GAVRILA, este verisoara lui BRUTARU.

Informatiile acestea, primite de la surse anonime din IPJ Buzau trebuie sa fie verificate la sange de Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne. Practic, aproape toate serviciile importante ale IPJ sunt conduse de ‘rubedenii’. Politistii care muncesc pe rupte si nu au sansa unei ‘relatii’ nu mai suporta un mediu in care nu exista posibilitatea de a fi evaluati corect si promovati pe baza de merit.

Bine, ati spune, dar ce au facut ilegal sefii IPJ Buzau? Daca aceste relatii se confirma, vom avea imaginea reala a unei institutii care, in loc sa serveasca cetateanul, isi duce la indeplinire propria agenda, completata cu propriile interese.

Atat pentru moment!

Cer public ministrului MAI Mihai Fifor sa trimita la Buzau Corpul de Control si sa analizeze situatia din IPJ. Daca se doreste o curatenie reala in sistem, cred ca nu trebuie sa ne limitam la cateva demiteri la nivel central. Romanii s-au saturat de minciuni si musamalizari!”, a scris deputatul Adrian Mocanu.

In februarie 2019, deputatul ALDE Adrian Mocanu a accidentat cu autovehiculul sau de teren o tanara de 26 de ani care traversa pe o trecere de pietoni din Buzau. Victima si cativa martori sustin ca deputatul a trecut pe rosu. Mocanu neaga insa si afirma ca pietonul traversa neregulamentar. Parlamentarul a ramas fara permis de conducere.

Politia a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Dosarul a fost declinat Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: