Razie a politistilor in doua cluburi de fite din Capitala, Nuba si Freddo. Au fost controlati si cei aflati pe strazile din apropierea cluburilor – Video

news

Razie in Freddo

Politia Capitalei a efectuat, sambata noapte, controale in doua cluburi faimoase din Bucuresti, Nuba si Freddo. Cele doua cluburi au primit mai multe amenzi.

„Au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale in valoare de 20.000 de lei, privind normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor. De asemenea, a fost aplicata o sanctiune in valoare de 10.000 de lei privind protectia consumatorului, dar si un avertisment la legea privind combaterea consumului de tutun”, a anuntat Politia Capitalei.

De asemenea, au fost controlati si soferii care plecau de la cele doua cluburi.

„La data de 10 decembrie 2023, in intervalul orar 00.30 – 04.30, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, Serviciul de Investigatii Criminale, Brigada Rutiera, in colaborare cu Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, dar si in colaborare cu Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, au desfasurat o actiune pentru combaterea faptelor de evaziune fiscala, combaterea consumului de substante psihoactive, in locurile si mediile in care, in mod frecvent sunt organizate activitati comerciale si de divertisment, la care participa un numar mare de persoane.

In cadrul activitatilor specifice au fost verificate doua societati comerciale din Sectorul 1, respectiv Sectorul 3, in cadrul carora se desfasoara diferite evenimente, dar si in zonele adiacente.

In acest context, au fost legitimate 245 de persoane si au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale in valoare de 20.000 de lei, privind normele sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor.

De asemenea, a fost aplicata o sanctiune in valoare de 10.000 de lei privind protectia consumatorului, dar si un avertisment la legea privind combaterea consumului de tutun.

In urma acestei actiuni, au fost ridicate documente financiar-fiscale, iar reprezentantii celor doua societati comerciale au primit instiintari pentru a pune in continuare la dispozitia politistilor si a altor inscrisuri privind marfurile detinute, in vederea finalizarii verificarilor si luarii masurilor legale care se impun.

In perioada de referinta, politistii Brigazii Rutiere au controlat 85 de autoturisme din zonele aflate in proximitatea celor doua societati comerciale. Astfel, au fost efectuate 85 de testari cu aparatul Etilotest si o testare cu aparatul DrugTest.

In acest context, au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale la regimul rutier in valoare de aproape 1.500 de lei si a fost intocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat.

Structurile Ministerului de Interne actioneaza permanent pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea comunitatii, fiind pregatite sa intervina atunci cand situatia o impune. Actiunile in sistem integrat vor continua si in perioada urmatoare, in principal cu privire la nerespectarea conditiilor legale de functionare a societatilor comerciale”, a mentionat Politia Capitalei.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: