politica

Razvan Ciobanu a murit. A fost gasit dupa mai multe ore de la deces

Reprezentantii Ambulantei Constanta au constatat ca Razvan Ciobanu a murit cu cateva ore inainte de a fi gasit langa masina, de localnicul care a dat alarma la 112, la 7 dimineata, infirmeaza Mediafax.

Reprezentantii Ambulantei Constanta, care au ajuns la locul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu, au declarat ca au gasit trupul creatorului de moda in afara masinii, cu urme ca decesul ar fi survenit cu cateva ore inainte de a fi descoperit.

Intrebati daca decesul s-ar fi produs in timpul noptii, sursele citate au spus ca se va sti cu exactitate momentul mortii, dupa autopsie.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit, luni dimineata, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DN 226, judetul Constanta.

Era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Primele cercetari arata ca masina a mers pe drumul de pamant aproximativ un kilometru, din drumul judetean, inainte sa se opreasca.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

A doua invazie a Rusiei este mult mai rea decat cea din februarie 2022. Marturii ale refugiatilor din regiunea Harkov – Video

Noua ofensiva rusa in regiunea ucraineana Harkov a fortat peste 6.000 de persoane sa evacueze…

16 minute ago

Roberta Metsola ii incurajeaza pe protestatarii din Georgia: „Tbilisi, va auzim! Va vedem! Georgienii de pe strazi viseaza la Europa”

Presedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a transmis marti un mesaj de incurajare catre miile de…

4 minute ago

Peste 300 de securisti si turnatori au certificate de revolutionar. Lista cu numele acestora

Peste 300 de securisti sau de colaboratori ai Securitatii, declarati definitiv de instante, beneficiaza de…

35 de minute ago

10 ani fara carnet pentru soferii care sunt prinsi bauti sau drogati la volan. Legea a fost adoptata, merge la promulgare la presedintele Romaniei

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege referitor la prevenirea si combaterea…

O oră ago

Piedone o acuza pe Anca Alexandrescu ca a luat spaga: „Vrei sa spun eu despre traistele tale pe care le-ai carat?” – Video

Scandal in direct la Realitatea Plus, luni seara, intre o realizatoare a postului, Anca Alexandrescu,…

8 ore ago

Moscova anunta ca si-a dotat submarinele cu racheta nucleara Bulava. Aceasta are o raza de actiune de 8.300 de kilometri

Armata rusa a introdus in serviciu racheta balistica intercontinentala Bulava cu lansare de pe submarine,…

3 ore ago