Razvan Savaliuc a incasat 50.000 de euro de la Tudorache (PSD). Ce scria apoi: „Justitia e oarba la frauda”

politica

Lumea Justitiei (luju.ro), site detinut de Razvan Savaliuc, a incasat 50.000 de euro pe la Primaria Sectorului 1 pentru promovarea „Spitalului de Urgenta”, un clip fake prin care fostul primar PSD Daniel Tudorache sustinea ca a construit un spital nou in Sectorul 1.

Informatia privind banii incasati de luju.ro de la Tudorache a fost dezvaluita de Clotilde Armand, duminica.

„Am revenit la Companiei de Investitii si Dezvoltare in Sanatate si Domenii de Interes Public – Privat Sector 1 S.A si am reusit sa intru in birourile Companiei unde in urma cu cateva zile n-am gasit pe nimeni din cei 40 de angajati.

Despre activitatea acestei companii nu stie nimeni nimic de mai bine de doi ani. Am discutat cu conducerea si am aflat cu ce s-a ocupat. De exemplu, am aflat cat a platit pentru spotul mincinos interzis de CNA despre spitalul care nu exista difuzat la televiziuni; ce buget are compania; ce investitii au facut in ultimii 2 ani etc”, a scris Armand pe Facebook.

Conform documentelor prezentate de Clotilde Armand, banii pentru promovarea mincinoasa a „spitalului” au mers catre:

– B1 TV: 100.050 euro pentru 667 spoturi;

– Romania TV: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

– Digi 24: 69.000 euro pentru 75 spoturi;

Luju.ro: 50.000 euro;

– Luis Lazarus Live: 30.000 euro;

Alaturi de Luis Lazarus si Romania TV, Savaliuc este unul dintre promotorii teoriilor conspirationiste privind pandemia de coronavirus.

Citeste si: Marele dispret fata de viata oamenilor. Savaliuc: „Pentru doar 10 – 20 – 50 de morti/zi ne distrugem tara? Am facut praf economia?”

Savaliuc si luju.ro l-au sustinut puternic pe Daniel Tudorache in perioada scandalului declansat de PSD privind „furtul alegerilor din Sectorul 1”.

„In pofida nenumaratelor indicii privind neregulile comise la alegeri semnalate de primarul PSD Dan Tudorache, candidata PNL-USR Clotilde Armand a fost validata in functia de primar al Sectorului 1”, anunta cu obida luju.ro pe 15 octombrie. Titlul articolului era „JUSTITIA E OARBA LA FRAUDA„.

Alte titluri din „Lumea Justitiei” privind scandalul alimentat de PSD in legatura cu „fraudele” din Sectorul 1.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: