Razvan Savaliuc (Antena 3) si Norica Nicolai (ALDE), impreuna la un restaurant din Bruxelles: „Intalnire de taina, noaptea ca hotii” – Video

news

Cu o seara inainte de dezbaterea din Parlamentul European privind modul in care a fost adoptata OUG 13, un angajat al Antenei 3 si un parlamentar ALDE, cunoscuti pentru pozitiile dure pe care le au impotriva DNA, au fost filmati impreuna intr-un restaurant din Bruxelles. Comisia pentru libertati civile (LIBE) din Parlamentul European dezbate astazi, incepand cu ora 12.00 (ora Romaniei), situatia privind democratia si justitia din Romania.

Imaginile au fost postat pe Facebook de jurnalistul Malin Bot.

„Facem si dezvaluiri de la Bruxelles. Norica Nicolai, la o intalnire de taina, #noapteacahotii, cu Razvan Savaliuc, unul dintre varfurile de lance ale campaniilor lui Voiculescu impotriva DNA si a Justitiei si unul dintre cei care au luat parte la campaniile de linsaj impotriva Cameliei Bogdan sau a Laurei Codruta Kovesi.

Surse din Parlamentul European spun ca Norica Nicolai (ALDE – Tariceanu) s-a opus agresiv ca domnul Gabriel Liiceanu sa vorbeasca miercuri in PE despre situatia din Romania. Interesanta intalnirea de taina a cozii de topor a infractorului Voiculescu cu Norica Nicolai”, a scris Malin Bot.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: