Razvan Simion confirma DESPARTIREA de sotie. Ce ii transmite celei langa care a stat 15 ani

life

Razvan Simion a confirmat astazi, oficial, despartirea de sotia sa, printr-o scrisoare trimisa prin biroul de comunicare al Antenei 1.

“Timp de 15 ani am trait o poveste frumoasa, poveste din care s-au nascut cele mai importante fiinte din viata mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleasi si am hotarat ca cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor nostri este sa o luam pe carari separate. Inr-un mod civilizat, discret, asa cum a fost viata noastra din spatele micului ecran si pana in acest moment.

Deciziile importante nu sunt niciodata usor de luat, dar fiecare dintre noi si-a gasit puterea de a face ce a considerat ca este mai bine pentru viitor. Copiii sunt fara doar si poate centrul universului nostru si, indiferent de deciziile oamenilor mari, de drumul pe care alegem noi sa il urmam, ei vor avea intotdeauna dragostea si sprijinul parintilor, al nostru, al amandurora.

Am incercat intotdeauna ca viata mea personala sa nu fie transformata intr-un subiect public, de can-can, si le multumesc colegilor care mi-au respectat aceasta dorinta desi, prin prisma meseriei, au obligatia de a alerga dupa senzational.

Diana, m-ai invatat sa traiesc altfel, sa ascult mai atent, sa citesc printre randuri, m-ai invatat ca dragostea se poate transforma intr-o prietenie sincera si de durata. Pentru toate astea am sa-ti multumesc in fiecare zi!”.

Razvan Simion a inceput o noua relatie cu cantarea Lidia Buble, mai tanara decat el cu 13 ani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: