Reactia americanilor din Detroit la vederea unei Dacia 1310: „I-am dat si 130 hm/h. Vad lumea cu telefonul scos cum fac poze si filmeaza”

life

Dacia 1310

Un roman care conduce o Dacia 1310 prin Detroit, in Statele Unite, a dezvaluit utilizatorilor comunitatii Reddit Romania cum reactioneaza americanii la vederea masinii sale.

„Reactia comuna e ‘what the hell is that’ (Ce naiba este asta?). Unii cred ca e ceva Peugeot, altii stiu ce masina e.

Primesc claxoane in trafic si vad lumea cu telefonul scos cum fac poze si filmeaza”, a relatat romanul pe Reddit.

El spune ca si-a condus Dacia chiar si cu 130 km/h.

„Inca nu m-a oprit politia desi a mers in spatele meu”, a adaugat soferul de Dacia.

El a pvestit si cum a ajuns in Detroit.

„Am ajuns acum 10 ani prin reintregirea familiei, dar intre timp familia s-a cam dus asa ca is cam pe cont propriu. Mi-am gasit job ca mecanic in garaje de camioane si asta fac de vreo 8 ani. Culture shock cel mai mare a fost ca aici e o saracie de nu se poate, drumuri proaste si mereu in reparatii, paraseli, si distante intre diverse obiective care nu pot fi parcurse decat cu masina, transportul in comun fiind foarte rar catre suburbii.

Chiar ma gandeam ca ma bucur ca mi-am petrecut 30 de ani din viata in Europa, aici viata sociala nu prea e, in general doar lucrezi si dormi. Plus la varsta mea cam toti is familisti si mai rar la iesite. Nu ma mai gandesc la masini romanesti, as fi vrut un Aro in loc de Dacia dar am gasit-o pe asta si am sarit pe ea.

Am zis sa am si o masina romaneasca la colectia de masini si motociclete pe care o am. Nu stiu sa zic exact daca mi-e dor de ceva…poate cum am zis, de serile petrecute cu prietenii de acasa. In rest, vin cam la doi ani in Romania sa vad ce mai e nou”, a explicat romanul.

El a facut cu masina sa Dacia aprozimativ 500 km prin SUA. „Nu am ce sa imping la ea, masina e brici”, a subliniat romanul.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: