Reactia Cotroceniului la decizia de retragere a ordonantei: „Guvernul trebuie sa inteleaga ca cetatenii nu accepta nimic mai putin”

news

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovolschi, a declarat ca decizia de retragere a ordonantei „este un pas important spre normalizare”.

„Este un pas important spre normalizare, pentru a corecta situatia creata. Guvernul a gresit flagrant, guvernul trebuie sa rezolve aceasta criza. Domnul presedinte vrea sa transmita acest lucru foarte clar: oamenii care au protestat au avut cerinte legitime, democratice, corecte, iar Guvernul trebuie sa inteleaga ca cetatenii nu accepta nimic mai putin”, a declarat Dobrovolschi la Antena 3.

OUG privind modificarea Codurilor penale va fi abrogata duminica, in sedinta de guvern, a anuntat premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria.

„Am luat, dupa aceste zile, cateva decizii. Prima, maine vom face in regim de urgenta o sedinta de guvern pentru abrogarea acestei ordonante. (…) Nu vreau si nu doresc sa dezbinam Romania. (…) S-a creat un clivaj in societate”, a declarat premierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: