Reactia fondatorului HotNews.ro dupa demisiile neasteptate ale jurnalistilor Dan Tapalaga si Cristian Pantazi. Cei doi s-au remarcat prin critici dure la adresa PSD

politica

Cristian Pantazi si Dan Tapalaga, doi jurnalisti cunoscuti prin pozitiile foarte critice la adresa PSD au anuntat, marti, ca demisioneaza din functiile detinute la hotnews.ro. Tapalaga a argument desparrirea prin faptul ca au aparut „viziuni diferite” fata de cele ale actionarilor publicatiei.

Fondatorul HotNews.ro, Ioan Margarit, a declarat pentru Pagina de Media ca nu „viziunile diferite” nu sunt esentiale. „Nu vred ca sunt diferente de viziune esentiale. Subiectele sunt tot cele importante pentru public. Sunt mai multe nuante. Vrem sa continuam pe aceeasi linie, de a avea cititori fideli, dar si de a castiga noi cititori. Eu le multumesc mult pentru cei 14 ani (la Cristi) si 12 ani (la Dan), in care am muncit impreuna. Le datorez foarte mult, pentru ceea ce este azi Hotnews”, a spus Margarit.

„Este normal ca, la un moment dat in viata profesionala, sa incerci ceva pe cont propriu. Nu vom aduce pe cineva din afara. Va fi un fel de Consiliu Editorial, dar inca nu pot spune cine va face parte din conducere. Cristian Pantazi va mai asigura interimatul o saptamana-doua”, a adaugat Margarit.

Cum si-a explicat Tapalaga plecarea

„Chiar daca azi ne despart viziuni diferite, sunt convins ca vom merge ani buni de aici incolo pe acelasi drum. Ce ne-a unit puternic a fost credinta intr-un set de valori. Asta nu s-a schimbat fundamental. Sper ca intr-o buna zi ne vom intalni din nou”, a scris Tapalaga.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: