Reactia lui Bruynseels la inregistrarile despre Voiculescu: „Vor sa ne dezbine. Oameni fara caracter s-au strecurat in apropierea mea”

politica

Ramona Ioana Bruynseels considera ca inregistrarile in care apropiatii sai il injura si il acuza pe Dan Voiculescu ca a furat din banii de campanie sunt o dovada ca „raul face toate eforturile sa ne compromita, sa ne dezbine”.

Inregustrarile au fost publicate de Newsweek Romania, fiind preluate si de aktual24.ro. Intr-un drept la replica transmis redactiei aktual24.ro, Bruynseels afirma ca „oameni fara caracter, interesati de rafuieli personale, s-au strecurat in apropierea mea si au provocat conflicte care nu-mi reprezinta nici valorile, nici convingerile personale”.

„Observand ca sunt din afara sistemului si ca, in ultima perioada, am crescut in sondaje, mizeria din politica incearca sa ma doboare. Oameni fara caracter, interesati de rafuieli personale, s-au strecurat in apropierea mea si au provocat conflicte care nu-mi reprezinta nici valorile, nici convingerile personale.

Eu am intrat si raman cu buna credinta in familia umanista. Mi-am asumat un proiect si il voi duce mai departe cu incredere. Iar daca mai apar probleme, cum se mai intampla de multe ori in momente tensionate, le vom rezolva impreuna, in familie.

Referitor la informatiile aparute in presa, voi discuta cu avocatii pentru a afla care este cea mai buna modalitate pentru a verifica legalitatea si corectitudinea integrala a unor pasaje inregistrate.

Toate aceste atacuri imi intaresc convingerea de a lupta, pana la capat, impotriva raului din politica si societatea romaneasca. Iata ca, dupa inregistrarile cu Dan Barna au aparut si cu mine. Nu m-ar mira sa mai apara si cu altii. Raul face toate eforturile sa ne compromita, sa ne dezbine. Multumesc presei care a reflectat obiectiv aceasta tema”, afirma Bruynseels in mesajul transmis redactiei.

Citeste si: Scandal urias in tabara lui Voiculescu. Inregistrari, Bruynseels plange: „Asta e varanul, a furat banii”

Mai mult despre: ,

Comentarii: