Reactia lui Ciolos in scandalul voturilor „RATACITE” din Bucuresti

politica

Premierul Dacian Ciolos a oferit o prima reactie in cazul celor 250.000 de voturi care ai „disparut” de pe listele BEC. Sambata are loc un prim miting de protest in Piata Universtitatii pentru renumararea voturilor din Sectorul 1.

Reactia lui Ciolos s-a manifestat pe Facebook, ca raspuns la reporsul unui internaut: „Tara arde si baba se piaptana. Sr trebui sa va preocupe disparitia voturilor”.

Iata raspunsul lui Ciolos:

”Sustinerea echipei nationale e o chestiune de simtire interioara in primul rand. Nu stiu cat de bine da (un exemplu e chiar reactia dumneavoastra), dar in astfel de cazuri prefer sa fac ceea ce ma indeamna inima.

Cat despre numaratul voturilor, sigur ca sunt preocupat de orice potential derapaj al democratiei, doar ca in responsabilitatea de organizare a alegerilor, aceasta parte legata de numararea voturilor tine de Biroul Electoral Central. Apropo de ‘tara arde’, vreau sa va spun ca romanii care au fost pe Stade de France au fost un adevarat vulcan, mandrii de o echipa care a jucat foarte bine in fata echipei gazda care e si o favorita la acest campoinat. Eu unul sunt foarte mandru de ce au facut in acest prim meci”, a scris Dacian Ciolos.

ciolos

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: