news

Reactia lui Dancila dupa ce a fost huiduita chiar pe holul Parlamentului. Comentariu acru al premierului

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri, referindu-se la persoanele care au protestat la Parlament, in timpul discursului sau pe tema presedintiei romane la Consiliul UE, ca „intr-un moment atat de important se recurge la astfel de lucruri”.

Intrebata la iesirea din plenul Parlamentului cum comenteaza protestul mai multor persoane pe holul Parlamentului, in timpul discursului sau din plen, Dancila a raspuns: „Este dreptul lor”.

Ea a adaugat ulterior: „Intr-un moment atat de important se recurge la astfel de lucruri”.

Premierul Viorica Dancila a fost prezenta, miercuri, in plenul Parlamentului, pentru a prezenta stadiul procesului de pregatire pentru preluarea de catre Romania a presedintiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene in ianuarie 2019.

Mai multe persoane au protestat, miercuri, pe holul Parlamentului, fata de modificarea Codului de procedura penala, in timpul discursului din plen al premierului Viorica Dancila.

Cele noua persoane au strigat: „Cuib de hoti si mafioti!”; „DNA sa vina sa va ia!”, „Rusine sa va fie!”, „Viorica, fa ceva, Dragnea, da-ti demisia!”. Protestatarii au refuzat sa plece si s-au asezat pe covor pentru a nu fi evacuati de angajatii Parlamentului.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Romania se scufunda: o noua alunecare de teren a provocat surparea unei strazi, de aceasta data la Cluj

O alunecare de teren s-a produs pe o strada din Cluj-Napoca, fiind afectata una dintre…

3 minute ago

Vremea de Florii si de 1 Mai. Primavara se intoarce in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit specialistilor ANM,…

18 minute ago

Criminali si violatori rusi, invitati sa predea copiilor „patriotismul” in scoli, dupa ce au luptat pe fronturile din Ucraina

Dupa ce se intorc din razboiul din Ucraina, multi soldati rusi sunt invitati sa vorbeasca…

33 de minute ago

Spania la extreme: Cel mai lung si cel mai scurt nume de localitate

Spania are onoarea de a avea cel mai lung nume de localitate din UE si…

34 de minute ago

Un tribunal din Istanbul a condamnat-o pe terorista siriana care a comis un atentat cu bomba din noiembrie 2022 la 1.790 de ani de inchisoare

Un tribunal din Istanbul a condamnat-o pe principala autoare a atentatului mortal cu bomba comis…

48 de minute ago