Reactia lui Mircea Badea in urma SENTINTELOR din dosarul de santaj: „CRETINILOR!”

news

Mircea Badea are o reactie furibunda in urmare sentintelor din dosarul Antena Group. El o acuza pe sefa DNA ca are interese „personale”, dupa care ii injura pe jurnalisti.

„Nu, Codruta nu ne persecuta, nu are o lupta personala cu origini nelegitime si cu mijloace care tin de abuzul de putere. Traiasca campul tactic si iubitul de la RCS-RDS”, a comentat Badea pe Facebook.

Apoi a revenit cu precizari: „Ok, e greu cu cititul la propaganda Binomului. Nu reusesc sa-si citeasca nici sentintele. Asadar: Antena3 a fost achitata. ACHITATA! Deci nu amenda, nu nimic. ACHITATA, adica EXONERATA DE ORICE ACUZATII! P.S. Cretinilor!”

Curtea de Apel Bucuresti a dispus joi condamnarea SC Antena TV Group SA la plata unei amenzi penale de 350.000 de lei in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

Dan Voiculescu a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul privind santajarea administratorului RCS&RDS Ioan Bendei.

Instanta a dispus ca aceasta pedeapsa de doi ani inchisoare sa fie contopita cu cea de 10 ani primita anterior in dosarul ICA, ramanand pedeapsa de 10 ani, dar judecatorul poate dispune un spor de pedeapsa la judecarea liberarii conditionate.

Directorul general Antena Group Sorin Alexandrescu a fost condamnat la trei ani si sase luni inchisoare cu executare, iar Camelia Voiculescu, asociat si administrator al societatilor Antena TV Group, Antena 3 si Intact Production, a primit doi ani cu suspendare.

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: