Reactia PNL fata de noul partid al lui Orban: „Va avea aceeasi soarta ca Tariceanu, nu suntem interesati de acest subiect”

politica

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe a declarat, marti,  ca noul partid infiintat de Ludovic Orban, Forta Dreptei, va avea acelasi deznodamant ca partidul lui Calin Popescu Tariceanu si a aratat ca nu crede ca fostul presedinte PNL ar mai putea avea acelasi succes daca s-ar prezenta singur cu noul sau partid in alegeri.

”Nu suntem interesati de acest subiect si nu vad ce relevanta ar putea avea in plan public. PNL a mai avut asemenea mici episoade si probabil ca domnul Orban, asemenea domnului Tariceanu, va avea cu partidul dansului acelasi deznodamant”, a declarat Ionut Stroe pentru news.ro.

El a precizat ca un lucru e cert, si anume ca ”domnul Orban si colegii sai au ajuns in Parlament pe munca si voturile PNL, dupa care a pierdut un Congres si s-a suparat”.

”Nu cred ca ar mai putea avea acelasi succes daca s-ar prezenta singur cu noul sau partid in alegeri”, a mentionat Stroe.

Fostul lider PNL Ludovic Orban a anuntat, marti, intr-o declaratie publica, infiintarea noului sau partid:, o noua constructie politica de centru-dreapta.

”Numele formatiunii politice pe care l-am convenit sigur ca e un nume care va fi valabil pana la organizarea Congresului noului partid, este Forta Dreptei, este numele motiunii cu care m-am prezentat in fata Congresului PNL”, a precizat el.

Mai mult despre: ,

Comentarii: