Reactia pragmatica a lui Clotilde Armand dupa anuntul demisiei lui Nicusor Dan. USR este in fierbere

politica

Presedintele Uniunii Salvati Romania (USR), Nicusor Dan, si-a anuntat intentia de a demisiona din functie, miercuri seara, dupa ce membrii Biroului National s-au pronuntat impotriva redefinirii familiei in Constitutie.

Clotilde Armand, membru al Biroului National al USR, a precizat, miercuri seara, in contextul informatiilor privind o posibila demisie a presedintelui USR, Nicusor Dan, ca este necesara o pozitie oficiala din partea partidului si a liderului sau.

„Trebuie sa asteptam cu totii sa se limpezeasca lucrurile si sa aflam ceva oficial din partea partidului si din partea lui Nicusor Dan. Este un moment in care se vor contura mai clar lucrurile in interiorul USR. Faptul ca astazi s-a votat ca partidul sa se pozitioneze impotriva redefinirii familiei in Constitutie nu inseamna ca in acest partid nu sunt si crestini democrati sau conservatori care trebuie neglijati”, a precizat ea pentru Agerpres.

Presedintele USR, Nicusor Dan, si-a anuntat intentia de a demisiona din functie, miercuri seara, dupa ce membrii Biroului National s-au pronuntat impotriva redefinirii familiei in Constitutie, au declarat surse politice.

Ulterior, intr-o postare pe Facebook, Nicusor Dan a precizat: „Biroul National al USR a luat o decizie. E singura stire pentru azi. Pana pe 11 iunie mult succes candidatilor USR din Targu Jiu, Busteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almas si Covasant din judetul Arad”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: