Reactia PSD in cazul scandalului din saormerie cu doi deputati PSD: „Avem doi oameni care au mancat, in timpul liber sunt persoane private”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, incearca din reapusteri sa minimalizeze efectele scandalului provocat de doi deputati PSD intr-o saormerie din Centrul Vechi al Capitalei. „Sunt doua persoane care in timpul liber sunt persoane private”, sustine Romascanu.

„Domnul Orban bea whiskey-uri si facea chermeze la el in birou. Domnul Rares Bogdan a facut petrecere cu 100 de oameni si nu a luat nicio amenda, avem doi oameni care au mancat si au avut, se pare… Nu stiu daca au injurat politistii, nu am fost acolo. Daca a gresit si a fost amendat, foarte bine ca s-a intamplat acest lucru. Sunt doua persoane care in timpul liber sunt persoane private. Dumnealor au actionat in nume propriu si in momentul de fata si-au primit pedeapsa”, a declarat Romascanu pentru Gandul.

Deputatii PSD Adrian Solomon si Ioan Irinel Stativa, care au facut scandal marti dimineata intr-o saormerie din Bucuresti pentru ca au refuzat sa poarte masti, le-au spus politistilor ca ei le platesc salariile si ca nu sunt demni de haina pe care o poarta, anunta surse din Politie.

Ale replici ale celor doi deputati PSD la adresa politistilor: “Nu va cunoasteti locul in ierarhie!”, ”Am eu grija sa vorbesc cu Coarna sa aiba grija de voi!”, “Nu am ce sa vorbesc cu voi ca aveti 3 luni de scoala!”.

Conform unui comunicat al Politiei, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi a fost solicitata de agentii de paza ai unui fast-food din sectorul 3, „sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant”.

„Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi barbati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public”, arata Politia Capitalei.

Comunicatul integral al Politiei Capitalei

In aceasta dimineata, o patrula a Serviciului de Politie pentru Centrul Vechi din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, a fost solicitata de agentii de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, sa intervina intrucat in interiorul localului se afla un barbat care refuza sa poarte masca de protectie, avand un comportament recalcitrant.

Politistii au depistat persoana in cauza, iar in urma discutiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, avand o atitudine sfidatoare la adresa acestora. Alaturi de persoana in cauza se mai afla un barbat care, la randul sau a manifestat un comportament similar.

Cei doi babati au fost sanctionati contraventional cu doua amenzi in valoare totala de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectiva la scandal, in locuri publice si pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare in public.

Mai mult despre: ,

Comentarii: