Reactia PSD la anuntul lui Iohannis. Dragnea l-a trimis pe Stefanescu sa latre la Antena 3: „Toti acesti ministri pe care i-a refuzat ilegal ii uraste el si sistemul”

politica

PSD a reactionat imediat dupa ce presedintele Iohannis a anuntat ca trimis oficial Guvernului refuzul de a-i numi in functiile de ministri pe Eugen Nicolicea, Oana Floarea si Liviu Tit Brailoiu.

„Noua securitate i-a facut un nou punctaj dlui Iohannis si l-a scos in conferinta de presa. Sa ne spuna ca ne boicoteaza si ne blocheaza mai departe cu guvernarea. Iohannis uraste din tot sufletul lui pe toti cei care au luptat si lupta impotriva sistemului paralel, pe care el il menajeaza si la ordinele caruia raspunde. Toti acesti ministri pe care i-a refuzat ilegal ii uraste el si sistemul in fata caruia el raspunde la comenzi”, a declarat Codrin Stefanescu la Antena 3.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca miercuri a transmis PSD in scris refuzul sau cu privire la propunerile pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanilor de Pretutindeni.

„Inainte de sfintele sarbatori de Pasti, mi-au propus pesedistii o remaniere a acestui Guvern, nu pentru a face guvernarea mai buna, nu va faceti iluzii, s-au certat ei intre ei, gastile, acolo in interiorul PSD-ului, si au venit cu trei propuneri. Persoanele propuse: Nicolicea, Florea si Brailoiu. Si le-am spus atunci ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere, fiindca nu aduce nimic nou, nu aduce nimic bun si nu este facuta pentru a guverna mai bine. Astazi le-am dat pesedistilor refuzul meu si in scris, ca sa inteleaga mai bine ca nu sunt de acord cu aceasta remaniere”, a spus seful statului, la Palatul Cotroceni.

Pe 7 mai, premierul afirma ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa dea un raspuns in privinta motivelor care au stat la baza respingerii propunerilor de ministri la Justitie, Fonduri Europene si Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni si nu trebuie asteptat pana cand expira interimatul mandatelor.

Mai mult despre: ,


Comentarii: