Reactia PSD la protestul din Bucuresti: „Vom aduce si noi 100.000 de oameni in Capitala. Mergem pana la capat cu gratierea”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca PSD este gata sa aduca in Bucuresti peste 100.000 de oameni pentru a sustine gratierea. Peste 15.000 de oameni protesteaza duminica seara in centrul Bucurestiului.

„Colegii nostri din teritoriu ne spun ca vor sa faca un mare miting de sustinere a gratierii, ca vor sa aduca 100.000 de oameni in Bucuresti”, a declarat Stefanescu la RTV.

„Vad ca sistemul nu intelege: noi vom merge pana la capat”, a mai spus Stefanescu.

„Dragi romani care ne-ati votat nu vom ceda nici macar un milimetru”, a reiterat Stefanescu si la Antena 3.

Peste 10.000 de oameni protesteaza in Piata Victoriei. Printre manifestanti si-a facut aparitia si presedintele Klaus Iohannis, care a declarat ca „este inadmisibil ca o gasca de politicieni cu probleme penale sa slabeasca statul de drept”.

„Am venit aici in Piata Universitatii, ca si miile de romani, ca sa-mi arat indignarea. O gasca de oameni politici cu probleme penale vrea sa schimbe legislatia din Romania, vrea sa slabeasca statul de drept, ori asa ceva nu se poate admite. Este inadmisibil sa se schimbe legislatia si zeci si sute de politicieni certati cu legea sa-i gaseasca cu dosarele curate si sa continue faradelegile. Romanii pe buna dreptate sunt indignati”, a spus presedintele.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, sambata seara, la Antena 3 ca „in niciun caz” nu va retrage cele doua proiecte.

Alte manifestatii de protest au loc loc la Cluj, Brasov, Iasi, Constanta, Pitesti, Piatra Neamt, Baia Mare, Suceava si Satu Mare si in multe alte orase.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: