Reactia transanta a lui Klaus Iohannis in urma atacului coordonat de SUA impotriva Siriei. Presedintele a ales acelasi mijloc de comunicare ca Donald Trump

news

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, prin intermediul Twitter, reteaua cu ajutorul careia si Donald Trump isi comunica intentiile, un mesaj in care reitereaza faptul ca tara noastra condamna folosirea armelor chimice in Siria, ceea ce nu are niciun fel de justificare. In plus, seful statului arata ca Romania este solidara cu actiunile partenerilor strategici.

”Romania reitereaza condamnarea folosirii armelor chimice in Siria, ceea ce nu are niciun fel de justificare. Suntem solidari cu actiunile partenerilor nostri strategici”, se precizeaza in mesajul presedintelui Romaniei.

Statele Unite ale Americii, Franta si Marea Britanie au bombardat mai multe tinte guvernamentale din Siria drept reactie la atacul chimic din orasul Douma.

Operatiunea a fost lansata in zorii zilei si a vizat depozite cu arme chimice. Presedintele american Donald Trump a anuntat atacul printr-un discurs televizat adresat natiunii.

Atacul coordonat din Siria nu reprezinta o interventie in razboiul civil sau o tentativa de schimbare a regimului, ci o actiune menita sa descurajeze regimul de la Damasc orice alta tara se gandeste sa foloseasca arme chimice, a declarat premierul britanic Theresa May dupa bombardamentele din Damasc si Homs.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: