Reactia unui jurnalist caruia Gadea i-a pus CNCD pe cap: „TOTI fanii Antena 3 sunt imbecili”

news

Jurnalistul Andrei Mantog de la revista Kamikaze anunta ca a primit trei plangeri de la Consiliul National pentru Combaterea Dicsriminarii (CNCD) in urma unor sesizari facute de directorul Antena 3, Mihai Gadea. El a fost convocat la sediul CNCD pentru a da explicatii.

„Mi-au venit trei plangeri de la CNCD. Toate urmare a unor petitii facute de Mihai Gadea cu manuta lui, semnate de dumisale si stampilate. Zice dom’ Gadea: ‘Consideram ca aprecierile jignitoare si discriminatorii la adresa sustinatorilor si telespectatorilor nostri sunt in masura sa le produca prejudicii grave si sa atinga demnitatea lor. Discriminarea pe criterii de varsta si acuzarea lor pentru anii pe care-i au, ca o vina in raport cu sustinerea unui post de televiziune, este de natura sa ne discrimineze si pe noi in egala masura'”, scrie Mantog in Kamikaze.

Jurnalistul nu da inapoi, dimpotriva, are sa-i transmita un mesaj foarte direct lui Mihai Gadea.

„Antena 3 se simte discriminata, biata de ea, ce victima, ododo! Cel mai tare ma enerveaza ca m-au convocat la CNCD luni dimineata, iar eu duminica noaptea am Oscaruri. O sa fac plangere la CNCD pe baza de discriminare impotriva cinefililor. Asadar, in caz ca nu ajung, reiau urmatoarele precizari:

1. Da, TOTI fanii Antena 3 sunt imbecili si irecuperabili.
2. Da, MAJORITATEA fanilor Antena 3 sunt batrani care au votat cu Iliescu, care au lucrat in securitate, care sunt inca nostalgici dupa Ceausescu si care reprezinta motivul principal pentru care tara asta inca arata atat de oribil.
3. Nu, nu sunt nicidecum de parere ca toti batranii sunt cretini. Doar aia care se uita la Antena 3. Am si eu bunici care voteaza anti-PSD de prin anii ’90, batranetea in sine nu e o vina si nici macar o povara. Prostia si ticalosia, da, sunt.
Domnu’ Gadea, neaparat puneti si punctul 4 in viitoarea plangere:
4. Da, Antena 3 trebuie discriminata la sange, multa muie Mihai Gadea, psihopat care spala prosti pe creier si-i aduce la disperare ce esti, caca-m-as pe fruntea ta in timp ce-i dai limbi in cur turnatorului infractor Voiculescu!”, incheie Mantog.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: