Reactia urata a lui Kelemen Hunor dupa ce Kovacs a demisionat, de scarba, din UDMR: „Nu a avut o contributie activa la apararea drepturilor comunitatii maghiare”

politica

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a afirmat ca fostul senator Eckstein Kovacs Peter, care a anuntat ca demisioneaza din UDMR, nu a avut in ultimii ani o contributie activa la apararea drepturilor comunitatii maghiare, transmite Mediafax.

Kelemen Hunor a aratat, sambata seara, intr-o declaratie la solicitarea Mediafax, ca regreta orice plecare din organizatie si ii doreste succes in continuare lui Eckstein Kovacs Peter.

”Regretam orice plecare din organizatie, ii dorim succes in continuare. Principiile sau dezideratele noastre nu s-au schimbat si nu se vor schimba nici dupa aceasta plecare. Domnul Eckstein Kovacs Peter, in ultimii ani, nu a avut o contributie activa la apararea drepturilor comunitatii maghiare”, a subliniat Kelemen.

Peter Eckstein-Kovacs a participat, sambata, la Cluj-Napoca, la protestul organizat fata de modificarea codurilor penale.

El si-a anuntat demisia din calitatea de membru al UDMR, dupa 28 de ani.

”Cardasia cu PSD e un lucru inacceptabil pentru mine”, a spus Eckstein Kovacs Peter, care a afirmat ca modificarile la codurile penale au trecut cu voturile UDMR.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: