Reactie acida: „Propunerea PSD de prim-ministru marcheaza infrangerea lui Liviu Dragnea in interiorul partidului”

politica

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, ca propunerea lui Sorin Grindeanu pentru functia de premier marcheaza infrangerea lui Liviu Dragnea in interiorul PSD, afirmand ca jocurile interne din partid stau la baza acestei propuneri.

„Propunerea PSD de prim-ministru marcheaza infrangerea lui Liviu Dragnea in interiorul partidului. Dupa incercarea lui Liviu Dragnea de a guverna Romania pe persoana fizica, prin interpusi, partidul a trebuit sa improvizeze o formula pentru a mai salva din esecul major inregistrat in ultimele zile”, a comentat presedintele interiamar al PNL, Raluca Turcan, pe Facebook.

Ea a afirmat ca jocurile interne din PSD au stat la baza propunerii lui Grindeanu ca premier, nu interesul public de a avea o guvernare eficienta.

„PSD a optat astfel pentru o solutie de avarie, temporara, dupa respingerea dura a solutiei inventate de Liviu Dragnea pentru a beneficia de control total asupra primului ministru. Jocurile interne din PSD stau la baza acestei noi propuneri si nu interesul public, de a avea o guvernare la standarde europene de eficienta si transparenta”, a conchis Turcan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,


Comentarii: