Reactie amara a lui Mircea Cartarescu la vederea noilor ministri: „Marele salt inapoi”

politica

Scriitorul Mircea Cartarescu comenteaza amar, in timp ce pe ecranele televizoarelor se deruleaza imagini cu audierea noilor ministri din Guvernul PSD-ALDE.

„Marele salt inapoi”, a scris Cartarescu pe Facebook.

Candidatii propusi pentru functia de ministru in Guvernul Sorin Grindeanu sunt audiati miercuri in comisiile de specialitate din Parlament si, in aceeasi zi, va fi dat votul de investitura.

Citeste si: Noul ministru al Transporturilor, dat afara de Ciolos pentru ca era prost gramada: „Inventase o noua politica antiterorism si anti-violatori de japoneze”

Conform programului prezentat de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, pana la ora 14,00 are loc audierea ministrilor propusi, de la ora 15,00 vor fi prezentate in plen programul de guvernare si lista Guvernului de catre prim-ministrul desemnat. Apoi, sunt programate dezbateri si, in final, votul de incredere al Parlamentului pentru noul Cabinet.

Citeste si: Noul ministru al Energiei din Guvernul PSD-ALDE este semianalfabet. In CV-ul sau apar greseli majore

Cel mai probabil, ceremonia depunerii juramantului pentru membrii Guvernului va avea loc miercuri seara, asa cum i-au propus reprezentantii PSD si ALDE presedintelui Klaus Iohannis, care a anuntat, prin purtatorul de cuvant, ca ‘de principiu’ este de acord.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


Comentarii: