Reactie APRINSA a PNL la amenintarile cu VIOLENTE de strada ale lui Ponta

politica

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a reactionat la scurt timp dupa ce Victor Ponta i-a amenintat pe liberali cu plangeri penale. Ea spune ca PNL „nu este deloc impresionat”.

„Le transmit premierului Romaniei si ministrului Justitiei ca amenintarile cu plangeri penale, puscarie si noi mineriade nu ne impresioneaza deloc. Atat stie sa faca partidul lui Iliescu, Nastase si Ponta, din 1990 incoace: mineriade, contrademonstratii, instigare la ura, dispret fata de cetateni si legi. Nimic nu ne poate opri sa luptam pentru dreptul la vot si pentru dreptul romanilor de a protesta, pentru egalitate in fata legii.

Nimic nu ne poate convinge ca un premier cu o urmarire penala nu este altceva decat o rusine pentru Romania. Nu ne poate inchide pe toti Victor Ponta pentru a ramane Prim-ministru. Au mai fost si altii in istorie care nu suportau vocea strazii, nu sunt singurii. Pana la urma toti au pierdut puterea, indiferent de metodele represive folosite”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Premierul i-a amenintat, luni, pe liderii liberali cu plangeri penale.

„Domnul Blaga si doamna Gorghiu vor sa dea foc tarii (…) Si eu pot sa le fac sesizare penala pe Codul penal, ca si la mine ii declara suspecti si ii cerceteaza. Sa vedem daca le mai place sa faca politica din justitie”, a declarat Ponta in cadrul sedintei Comitetului Executiv al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: