Reactie de la Paris a lui Grindeanu dupa ce Olguta Vasilescu a sugerat ca ea va fi viitorul premier al Romaniei

politica

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat joi ca isi doreste ca activitatea Guvernului sa fie imbunatatita, precizand ca nu exista in prezent „niciun fel de stirbire a autoritatii premierului”.

„Nu exista niciun fel de stirbire a autoritatii premierului”, a spus Grindeanu, intrebat daca il afecteaza presiunea care ar exista in prezent in coalitia de guvernare privind activitatea Guvernului.

Intrebat daca ar fi dispus sa demisioneze in cazul in care isi pierde sustinerea in Coalitie, Grindeanu a raspuns: „Nu vreau sa fac speculatii. Imi doresc ca activitatea Guvernului sa fie imbunatatita. S-au facut multe lucruri bune, in continuare trebuie sa facem lucruri bune. Asta e rolul meu si al celor care ne sustin in Parlament.”

De asemenea, seful Executivului a aratat ca isi doreste ca activitatea Guvernului sa fie imbunatatita.

„E normal sa fie evaluari. (…) E un guvern perfect? Nu. Tot timpul e loc de mai bine”, a afirmat Grindeanu, la finalul unei vizite de lucru efectuate la Paris.

Lia Olguta Vasilescu a sugerat, miercuri, intr-o emisiune la B1 TV, ca ar putea fi viitorul premier, dupa inlocuirea lui Sorin Grindeanu.

Olguta Vasilescu a lansat informatia imbracand-o sub forma unui zvon. Insa un zvon pe care nimeni nu il lansase inca.

”Eu am demisia in alb. Am scris-o de cand am devenit ministru. E depusa la partid. E scrisa. Nu o face fara sa ma instiinteze pe mine, dar poate sa o faca oricand. Nu stiu daca exista si alti ministri. Eu mi-am dat-o pentru ca daca eu gresesc sa pot sa plec. Circula zvonul ca voi fi premier. Va spun ca nu ma intereseaza. La fel am avut demisie in alb si cand eram primar”, a declarat Olguta Vasilescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: