Reactie DURA a lui Basescu dupa respingerea inregistrarii MP: „V-ati incurcat, baieti!”

politica

Traian Basescu a reactionat la scurt timp dupa ce Tribunalul Bucuresti si-a anuntat decizia de a respinge inregistrarea partidului Miscarea Populara.

„Cu surprindere, am aflat ca inregistrarea Miscarii Populare a fost respinsa la solicitarea procurorilor. Este fara precedent ca procurorii sa faca o contestatie la inregistrarea unui partid.

Mai mult, judecatorii CAB au admis contestatia in complet de divergenta, desi zilnic sunt infiintate noi partide. Trebuie sa respectam decizia.

O fi consecinta faptului ca „Secta Securitatii Nationale” a stabilit ca, in Romania, trebuie sa existe doar doua partide mari, controlabile?

V-ati incurcat, baieti, vom candida la locale sub numele PMP si cu simbol marul. PMP, refaceti listele de semnaturi pentru candidati!”, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Miscarea Populara a primit personalitate juridica pe 15 decembrie anul trecut. Decizia a venit din partea Tribunalului Bucuresti, insa a fost contestata de procurorii de la Parchetul Capitalei. Motivul – sigla si numele sunt asemanatoare cu cele ale Fundatiei Miscarea Populara si ar putea induce in eroare alegatorii.

Contestatia a fost inregistrata la Curtea de Apel Bucuresti la inceputul anului, iar astazi, magistratii au decis sa nu inregistreze formatiunea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: