Reactie dura de la varful PSD dupa ce Ecaterina Andronescu i-a cerut lui Dragnea sa demisioneze. Senatoarea PSD este batjocorita

politica

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, este primul care reactioneaza la scrisoarea prin care senatorul PSD Ecaterina Andronescu le cere lui Dragnea si Dancila sa demisioneze.

„Interesant acest S.O.S. Sper ca doamna Andronescu nu se afla pe mare. Unii dintre noi sa inteleaga ca in momentele tensionate trebuiesc tratate cu atentie. Sa nu ne repezim sa scriem scrisori. Trebuie analize complexe. Partidele sa ramana solidare, sa-si pastreze vectorul ideologic, apoi prin organismele statutare sa ia masuri“, a declarat Dumitru Buzatu, intr-o interventie la Digi24, referitor la scrisoarea deschisa a Ecaterinei Andronescu, prin care senatoarea cerea demisia lui Liviu Dragnea de la sefia PSD.

Liderul PSD Vaslui considera ca Andronescu nu mai intelege ce se intampla in interiorul PSD si al guvernarii „Am mai vazut colegi care promovau tot felul de idei. De exemplu, le trebuiau contramanifestatie (…) E un om valoros, dar nu mai intelege ce se intampla“, a mai afirmat Buzatu.

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu face un apel catre conducerea partidului „sa nu dea foc tarii si PSD” si cere ca Liviu Dragnea sa se retraga din functia de presedinte al partidului, iar Guvernul – care „nu reprezinta nivelul si capacitatea profesionistilor din partid si este expresia unei singure persoane ” – sa fie schimbat.

„Sa venim in cel mai scurt timp cu un prim-ministru si un guvern PSD de super profesionisti si sa guvernam tara, iar partidul are suficienti specialisti pentru un asemenea guvern. Pentru binele Romaniei si pentru binele PSD-ului, presedintele partidului trebuie sa faca un pas in spate, sa dea dovada de responsabilitate si maturitate si sa faca un act de mare curaj si demnitate politica si sa se retraga din fruntea partidului”, spune Andronescu intr-o scrisoare intitulata „SOS PSD”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: