Reactie furioasa a lui Dragnea la aceste mesaje. Seful PSD vede o noua conspiratie si anunta ca i-a oprit pe cei din partid sa reactioneze

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, in legatura cu mesajele obscene anti-PSD, ca sunt multi colegi in partid „carora le freamata mainile sa vina si ei cu o contra sau cu contra-replici”, deoarece fiind o formatiune mare exista „foarte multa inventivitate”.

„Este o campanie mizerabila, si arata la ce nivel, cat de adanc s-au dus in mocirla toti adversarii nostri politici. Asta este tot ce va pot spune. Asta inteleg ei din politica. Ei nu pot propune, si nu au propus niciodata ceva coerent, ceva sanatos pentru romani, asa cum noi nu numai ca am propus, ci facem, si toate se vad, si au ajuns la aceasta situatie. Sigur ca sunt multi colegi de-ai nostri carora le freamata mainile sa vina si ei cu o contra sau cu contra-replici, pentru ca fiind un partid mare exista foarte multa inventivitate. Eu zic ca, totusi, este mai bine sa ne uitam la acest spectacol”, a afirmat, marti, liderul PSD, Liviu Dragnea, la Parlament, citat de Mediafax.

Intrebat daca oamenii care au lansat astfel de mesaje sunt organizati politic sau sunt membrii ai partidelor de Opozitie, Liviu Dragnea a raspuns afirmativ.

Un mesaj cu continut ireverentios la adresa PSD a fost scris de doi protestatari din Cluj-Napoca pe un deal situat la 40 de kilometri de municipiu, cu litere pe o latime de 60 de metri, sa poata fi citit din avion. Cei doi au discutat cu politistii din Apahida, duminica, si au concluzionat ca mesajul ramane scris pana cand va fi lucrat terenul. Un alt mesaj, preluat din Sibiu, a fost scris pe un deal din Samboleni.

Sorin Bobis, unul cei doi oameni care au scris mesajul pe camp, a declarat, duminica, ca le-a explicat politistilor ca mesajul de pe deal nu a fost o trivialitate adresata cuiva, ci a fost vorba despre un mesaj-protest preluat de la romanii veniti din strainatate.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: