Reactie furioasa a lui Mircea Badea dupa ce Dacian Ciolos a comparat Antena 3 cu o „MOCIRLA”

politica

Mircea Badea s-a enervat cand a aflat ca Dacian Ciolos a comparat Antena 3 cu o „mocirla”. El a tinut sa-i dea premierului o replica pe Facebook.

Badea a incercat sa faca un joc de cuvinte jignitor la adresa premierului si a scris „Dacian Mocirlos” alaturi de o stire despre declaratiile lui Ciolos.

badea

Aflat la o dezbatere organizata de Grupul pentru Dialog Social si Revista 22, Dacian Ciolos le-a explicat participantilor de ce a acceptat sa mearga, marti seara, intr-o emisiune la Antena 3.

Gabriel Liiceanu a fost cel care i-a reprosat premierului ca a acceptat invitatia celor de la Antena 3. Liiceanu i-a adus aminte cum a fost tratat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, de catre imivitatii si realizatorii acestui post. „A fost crucificat”, a acuzat Liiceanu.

„L-am vazut alaltaieri pe domnul ministru al Sanatatii batjocorit in ultimul hal, tavalit prin noroi. (…) A fost ceva sinistru. Ala e locul in care va duceti. Pentru Dumnezeu! Aveti unul dintre ministri care are ceva angelic in prezenta si care a acceptat sa stea acolo si sa fie crucificat”, a spus Gabriel Liiceanu.

Dacian Ciolos a explicat ca merge la Antena 3 „din respect pentru oamenii care se uita la acel post”.

„Acela e locul in care, pe buna dreptate, si domnul ministru al Sanatatii a fost la un moment dat ca sa explice anumite lucruri si domnul ministru al Muncii a fost la acel post pentru a demonta anumite minciuni, fara pretentia ca le putem contracara pe toate.

Eu, la acel post (Antena 3 n.r.) am fost o data in acest mandat si ma mai duc inca o data acum. Eu ma duc acolo in primul rand din respect pentru publicul care se uita la acel post sau care se uita doar la acel post, nu le judec sau nu incerc sa le inteleg optiunea. Eu vreau ca acei oameni sa auda si punctul meu de vedere, chiar daca se exprima mai rar, insa daca transmit mesajul la alta televiziune, acesta ajunge foarte greu sau nu ajunge deloc la acei oameni. Eu vreau ca oamenii care urmaresc acel post sa auda si mesajul meu.

Eu sunt agronom si am invatat ca sunt plante care cresc in mocirla, dar nu poti sa-ti faci bine meseria daca nu te cobori in mocirla. Sigur, iti iei cizme de cauciuc sau faci un dus dupa aceea, dar tot trebuie sa cobori in mocirla”, a explicat, plastic, Dacian Ciolos.

Premierul Dacian Ciolos participa, marti, de la ora 21.00, la emisiunea „Sinteza zilei” de la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: