Reactie isterica, „patriotii” PSD de bat cu pumnii in piept, acuza Departamentul de Stat al SUA de „ineptie”: „Romania nu e nici popor de idioti, nici colonia voastra!”

politica

Deputatul PSD Liviu Plesoianu ataca violent Statele Unite dupa ce Departamentul de Stat a solicitat imperios Parlamentului din Romania sa retraga legile justitiei. „Romania nu e nici popor de idioti, nici┬ácolonia voastra!”, spune Plesoianu.

Iata mesajul deputatului PSD:

„Draga Departament de Stat,

Pentru ca te adresezi Parlamentului Romaniei, iti voi raspunde ca parlamentar al Romaniei. Inainte de toate, te informez ca, in Romania, ‘Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unica autoritate legiuitoare a tarii’. Asa scrie intr-o carte mica, pe care noi o numim ‘Constitutie’… De asemenea, in aceeasi carte mica mai scrie ca Romania este ‘stat suveran si independent’. Iar eu, ca parlamentar al acestei tari, ma incapatanez sa respect ce scrie in aceasta carte mica. Indiferent cat de mult te-ar deranja pe tine asta…

Acum, ca sa o luam pe scurtatura, iti spun direct ce cred despre comunicatul tau. Cred ca, redactand acest comunicat de presa, nu poti avea ca punct de plecare decat doua premise: convingerea ca poporul roman este IDIOT sau convingerea ca poporul roman accepta ca Romania sa fie al 51-lea stat american. In sine, comunicatul transpira atat de multa INEPTIE incat imi e pur si simplu jena ca cineva a fost in stare sa conceapa asa ceva. Fara a aduce macar o catime de sfert de argument bazat pe ceva concret, ni se arunca in tarana niste clisee, in speranta ca ne vom repezi precum curcanii, in ograda, pentru a le culege de pe jos si a ni le indesa in gusa.

…Ei bine, draga Departament de Stat, ‘I urge you’ sa pricepi un lucru: Romania nu e nici popor de IDIOTI, nici COLONIA voastra!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: