Reactie oficiala a PSD. Partidul lui Dragnea ii denigreaza violent pe manifestanti pe posturile TV de propaganda: „Blasfemie!”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a reactionat violent, la Antena 3, fata de protestatarii aflati in Piata Universitatii. El i-a caracterizat drept „persoane violente” si i-a acuzat de blasfemie pentru ca poarta un banner pe care scrie „Treceti batalioane romane Carpatii”.

„E o blasfemie. Ce legatura are cu #rezist? Cand au trecut batalioanele Carpatii s-a umplut tarana de sange si tara asta s-a facut mare”, a afirmat Dobre.

Purtatorul de cuvant al PSD i-a acuzat pe protestatari ca sunt persoane violente: „Imi aduc aminte de violentele provocate de acesti oameni. Ii caracterizeaza”.

„Nu am inteles impotriva a ce protesteaza. Impotriva dreptului Parlamentului de a legifera? Impotriva Guvernului? Impotriva masurile fiscale? Impotriva PSD? Daca protesteaza impotriva PSD, inseamna ca este o manifestare politica, nu mai este spontana, si trebuie sa respecte anumite reguli. Sper ca aceste reguli vor fi respectate”, a mai spus Dobre.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: