Reactie oficiala dura a PNL dupa ce Badalau l-a batut pe un deputat liberal. Solicitare imperioasa adresata lui Dragnea

politica

PNL reactioneaza dupa ce deputatul PNL Marin Anton a fost batut de presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau. Liberalii cer excluderea lui Badalau din PSD. PNL precizeaza ca „autoritatile au confirmat” ca Niculae Badalau l-a agresat pe Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

„Observam ca in PSD agresivitatea a devenit o obisnuinta, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernamant sanctionarea lui Nicolae Badalau, presedinte executiv al PSD, chiar excluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic sa agreseze fizic o alta persoana. Daca zilele trecute fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit randul unui alt politician tot din zona Opozitie, dar din PNL.

Facem precizarea ca deja autoritatile au confirmat ca Nicolae Badalau l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

PNL considera ca total neacceptabila atitudinea lui Nicolae Badalau si constata, din nefericire, ca singurul argument al actualei guvernari este apelul la forta. Pumnul, in realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD sa nu evite luare unei decizii de sanctionare a lui Nicoale Badalau, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce Romania si care se vrea responsabil. Solicitam PSD delimitarea publica fata de acest comportament agresiv”, se arata intr-un comunicat al PNL.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: