Reactie oficiala halucinanta a Guvernului in cazul ratarii intalnirii lui Dancila cu Juncker. Se sugereaza ca SPP l-a deturnat pe seful Comisiei Europene

news

Guvernul tine sa vina cu precizari, dupa ce presa a publicat informatia ca Dancila a intarziat la intalnirea cu seful Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, ce urma sa aiba loc pe Aeroportul Baneasa. Guvernul sustine ca SPP l-a luat pe Juncker de la scara avionului.

„Urmare a unor informatii publicate in spatiul public referitoare la asa zisa intarziere a premierului Viorica Dancila la intalnirea cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, Biroul de presa al Guvernului face urmatoarele precizari:

Protocolul Guvernului Romaniei a fost informat de Reprezentanta Delegatiei Comisiei Europene in Romania ca aeronava cu care se deplaseaza in Romania presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker va ateriza pe Aeroportul Baneasa, la ora 18.30, informatii confirmate de documentele oficiale primite de la Bruxelles.

Premierul Viorica Dancila a plecat la ora 17.30 de la Palatul Victoria spre Aeroportul Baneasa.

La ora 17.40, Protocolul Guvernului a fost anuntat de catre directorul Aeroportului Baneasa ca aeronava cu care vine in Romania presedintele Comisiei Europene este posibil sa aterizeze mai devreme decat ora anuntata initial.

La ora 18.00, premierul Viorica Dancila a intrat in Aeroportul Baneasa.

Insa, SPP a preluat in coloana oficiala delegatia presedintelui Comisiei Europene de la scara avionului si a plecat spre hotelul la care urma sa fie cazata”, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Romania TV, post subordonat PSD, a lansat inca inainte de aparitia acestui comunicat stirea ca Juncker ar fi fost deturnat de SPP.

Surse citate de Mediafax afirma insa ca Juncker a asteptat-o pe Dancila timp de cinci minute in salonul oficial al Aeroportului Baneasa, dupa care a decis sa plece la Summitul organizat de presedintele Iohannis.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: