Reactie RECE a lui Victor Ponta dupa intalnirea cu Dragnea la sediul PSD: „Ma bucur ca a inteles toata lumea”

politica

Fostul premier Victor Ponta a avut o reactie rece, luni, dupa intalnirea de la sediul PSD cu Liviu Dragnea, prima dupa acest fel dupa mai multe luni de relatii tensionate.

Ponta a spus ca se bucura ca „a inteles toata lumea” ca fundatia pe care o infiinteaza este „un lucru bun”. El a mentionat ca este┬ámembru PSD si ca se pune la dispozitia partidului ori de cate ori il cheama presedintele.

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inainte de intalnirea cu Victor Ponta, ca social-democratii au nevoie de expertiza fostului premier in cele doua campanii electorale din 2016.

Liviu Dragnea a mai spus ca „spera”┬áca fostul premier se va „implica mult in activitatea PSD in 2016”.

„Este un an important in care toti avem de munca si Victor Ponta poate ajuta foarte mult partidul in cele doua campanii. PSD are nevoie de expertiza lui Ponta. (…) Victor e prea tanar sa fie sfatuitor. Este un om activ si sper ca se va implica mult in activitatea PSD in 2016”, a afirmat seful PSD inainte de intalnirea cu Victor Ponta.

Liderul PSD precizeaza ca Victor Ponta va candida pentru un fotoliu de deputat la alegerile electorale.

„Asta am vorbit de anul trecut. Candideaza. Vrea sa candideze (n.r. la alegerile parlamentare)”, a adaugat Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: