Reactie schizofrenica a PSD la acuzatiile lui Dragnea. PSD sugereaza ca Dragnea este instrument al „statului paralel” dar sustine ca „statul paralel” nu exista

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea, a prezentat luni, dupa sedinta conducerii partidului, pozitia oficiala a PSD fata de acuzatiile de duminica ale lui Liviu Dragnea.

Intrebat ce parere are despre noul partid anuntat de Dragnea, Oprea a sustinut ca acesta nu va avea niciun succes: „Au mai fost incercari de a face si alte formatiuni politice, va aduc aminte si de alti presedinti ai PSD cu aceleasi demersuri, azi sunt in zona neparlamentara. Banuiesc ca se va intampla acelasi lucru. Toate avu avut acelasi traseu”.

Intrebat despre acuzatia ca PSD este „predat” statului paralel si lui Klaus Iohannis, Oprea a spus: „Suntem atat de predati incat le-am facut in ciuda si i-am batut de i-am snopit. Am castigat alegerile”.

„De cate ori se intampla ceva, congres la PNL si USRPLUS, si se declanseaza o criza politica, apar spre PSD diferite scenarii, ne-am obisnuit cu ele, sunt aceleasi dintotdeauna”, a acuzat apoi Oprea, sugerand o implicare a „statului paralel”.

Tot Oprea a sustinut apoi ca nu exista „statul paralel”: „Eu nu simt influenta serviciilor secrete in PSD sau in politica”.

„Intelegem suferinta prin care a trecut, ii uram foarte multa sanatate”, i-a mai transmis Oprea lui Dragnea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: