Reactie sinistra a lui Victor Ponta in urma incendiului din Bamboo. Fostul premier nu mai are nicio urma de decenta

politica

Victor Ponta se grabeste sa il atace pe Klaus Iohannis in urma incendiului din Bamboo. Reactia fostului premier este sinistra.

„Dl Iohannis si „Propaganda” o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa „moara oameni”? Mai incearca o data …. (…) Dar e vorba de Romania – Iohannis poate face orice vrea el / doar e „omul Sistemului”!”, a scris Pont pe Facebook.

Screen Shot 2017-01-21 at 16.38.33

Intr-un comentariu la aceasta postare, Ponta a adaugat ca Romania va „arde” din cauza lui Iohannis.

Screen Shot 2017-01-21 at 17.35.54

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata dimineata, la clubul Bamboo din Capitala. Peste 260 de pompieri au intervenit, timp de peste sase ore, pentru stingerea incendiului. Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au precizat ca, in prezent, la aproape 12 ore de la incendiu, la Clubul Bamboo au ramas pentru supraveghere sase autospeciale de stingere, o masina de descarcerare si o ambulanta SMURD. Un numar de 44 de persoane au fost transportate sau au ajuns pe cont propriu la spital, doar 5 mai sunt internate. Niciuna dintre persoanele care mai sunt internate nu prezinta arsuri, informeaza Ministerul Sanatatii.

In urma incendiului din Colectiv, in care au murit 64 de oameni, Victor Ponta a fost nevoi sa demisoneze din functia de premier.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , ,

Comentarii: