Reactie trasnet a lui Traian Basescu: „Recunosc inregistrarile lui Ghita ca fiind reale”. Ce completari face despre dosarul Voiculescu

politica

Traian Basescu anunta ca recunoaste veridicitatea inregistrarilor pe care Sebastian Ghita le-a facut publice la Romania TV.

„Am luat nota de inregistrarile aparute in mass media in serialul “Ghita face dreptate”. Cu privire la aceste inregistrari, fac urmatoarele precizari:

1. Inregistrarile au fost facute in cadrul unor discutii private in ultimele luni ale anului 2016;
2. Recunosc inregistrarile ca fiind reale;
3. Autorul a procedat la editarea inregistrarilor, ceea ce este de natura a crea unele confunzii;
4. Nu m-am intalnit niciodata cu judecatoarea Camelia Bogdan si, implicit, nici nu am discutat cu domnia sa dosarul Voiculescu;
5. Afirmatiile mele sunt legate de informatii primite de la structurile specializate si nu de la procurori sau judecatori, cu care nu am discutat niciodata dosarul ICA (Voiculescu);
6. Inca inainte de terminarea mandatului si, in mod deosebit, dupa terminarea acestuia, am vorbit frecvent in spatiul public, dar si in intalniri private, exemplificand ceea ce eu consideram a fi abuzuri cu elemente din dosare pe care le cunosteam. In acelasi timp, am vorbit, ori de cate ori am avut ocazia, despre nevoia punerii sub control real de catre Parlament a activitatii serviciilor de informatii, si, in mod deosebit, a SRI”, a scris Basescu pe Facebook.

Fostul deputat Sebastian Ghita a dat publicitatii, marti, o noua inregistrare pe Romania TV. Traian Basescu a fost inregistrat cand spunea ca statul este unul mafiot, iar marile dosare din justitie aveau un traseu prestabilit.

„Ascultati-l va rog pe fostul presedinte Traian Basescu ce povesteste despre intamplarile din biroul sau pe care le-a inregistrat, intamplari desfasurate in prezenta lui Coldea, Kovesi, Cameliei Bogdan. Daca asta vi se pare justitie atunci nu mai am ce spune”, spune Sebastian Ghita in materialul transmis Romania TV.

Discutie Interlocutor – Traian Basescu

Si aveti inregistrari cu toti?

Coldea, doamna Kovesi, judecatoarea Camelia Bogdan. Ba, da’ sa vezi conversatia cand imi spuneau ca il luam pe Mustata din complet.

Da? Hai baieti sa-l aruncam in aer! Vreti sa-mi distrugeti familia?

Ce stat este asta, domnule presedinte?

Basescu: Eu v-am spus de cateva ori, stat mafiot, na, eu stiu ce spun.

Probleme cu dosarul Voiculescu?

Basescu: Sa-i vezi cand vorbeau a doua zi dupa condamnarea, care cum le-o spusese cu trei zile inainte, s-a implinit. Cum imi spunea maine il luam pe Mustata si intra Camelia Bogdan. Sa-i vezi dupa o zi cand spuneau am vorbit cu Camelia Bogdan si a spus ca daca aveam codul penal ii dadea 20 de ani, a putut sa-i dea doar zece.
Pe urma trage concluziile Coldea, stii. Sa-l vezi ce spectaculos e Coldea cand trage concluzii.

Sunteti suparat pe ei.

Basescu: Camelia Bogdan este, a intrat judecator in dosarul ginerelui. Un judecator care duce dosarul de-un an este schimbat si la ultimul termen a intrat Camelia Bogdan. Pai ba, Bogdan, eu te stiu cine esti!

 

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: