Reactie turbata a PSD dupa ce Iohannis a respins-o pe Olguta. Liderii PSD sustin ca aceasta va ramane in Guvern

politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a reactionat furios dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca respinge propunerile ca Lia Olguta Vasilescu si Ilan Laufer si fie numiti la Ministerul Transporturilor, respectiv la Ministerul Dezvoltarii.

„Iohannis are reactii halucinante. Ce motiv a avut sa o respinga pe Olguta Vasilescu? In nicio tara normala nu s-ar fi petrecut asa ceva. Il intrebam, dom’le ce vrei sa faci cu tara asta?”, a declarat Stefanescu, la Antena 3.

Intrebat ce va face PSD, Stefanescu a mentionat ca Olguta Vasilescu ar putea fi numita ministru al Dezvoltarii.

„Se pot face multe lucruri, putem inversa sa propunem pe Olguta la Dezvoltare si Ilan la Transporturi si sa nu poata refuza. In orice caz suntem socati. Olguta Vasilescu e unul dintre cei mai buni manageri pe care i-am avut. Nu sunt schimbatoare vremurile si oamenii de partid sunt oameni competenti. In functie de ce ne-am propus trebuie sa apasam un pic pe acceleratie, pentru ca in ultima perioada am tot fost sicanati de dl Iohannis, de grupurile #rezist si de rezolutia in PE si de grupurile in Parlamentul European”, a mai spus Stefanescu.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu va semna decretele de numire in functia de ministru al Transporturilor pentru Lia Olguta Vasilescu si pentru Ilan Laufer, care a fost propus de PSD pentru portofoliul Dezvoltarii Regionale.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: