Reactii dure ale lui Drula si Ciolos dupa ce Ciolacu a confiscat victoria avocatilor romani in lupta cu Gabriel Resources: „Nu mai faci referendum?”

politica

Marcel Ciolacu, socat, atentat, premier, danez, slovac, Robert Fico

Catalin Drula si Dacian Ciolos au reactionat taios dupa ce premierul Marclel Ciolacu si-a atribuit meritele pentru victoria Romaniei in procesul cu Gabriel Resources. Mai mult, Ciolacu la folosit de acest verdict pentru a lansa si atacurui politice.

„Am castigat procesul Rosia Montana!!! Ne-am luptat pentru Romania pentru ca era nedrept ca fiecare salariat si pensionar al acestei tari sa fie penalizat pentru ticalosia unor antiromani!

Multumesc echipei de avocati care a reprezentat Romania cu profesionalism, cinste si onoare! Romanii nu trebuie sa sufere din cauza deciziilor unor premieri care au pus interesele personale mai presus decat interesele nationale!

Nu am acceptat jaful in cazul vaccinurilor anti-Covid, nu am facut-o nici acum! Bravo, Romania!”, a transmis Ciolacu pe Facebook.

Pe pagina sa au tinut sa reactioneze lideri ai Opozitiei, precum Catalin Drula si Dacian Ciolos.

„Nu mai faci referendum?”, a intrebat ironic Drula. Ciolacu anuntase cu o zi in urma ca ar vrea sa organizeze un referendum prin oportunitatea exploatarii aurului de la Rosia Montana.

„Nu mai tin minte exact dar parca acum citeva zile m-ai acuzat ca trebuie sa platesc ‘despagubirile de miliarde’ pentru ca am introdus Rosia Montana in UNESCO. Poate intelegi ca pentru patrimoniul national de valoare mondiala trebuie sa iei decizii curajoase, nu cu fricosi se construieste identitatea acestei tari!”, a scris si Ciolos.

Presedintele USR, Catalin Drula, a acuzat apoi coalitia de guvernare ca a „isterizat Romania saptamani de-a randul cu o campanie toxica” impotriva USR, legata de procesul referitor la Rosia Montana.

El apreciaza ca DNA ar trebui sa se autosesizeze, sugerand ca aceasta campanie a generat castiguri pe bursa sau ar fi putut sa faca rau Romaniei.

„Romania castiga procesul Rosia Montana. Nu exista despagubiri de platit. Ciolacu, Bolos, PSD/PNL impreuna cu posturile TV in care pompeaza sute de milioane au isterizat Romania saptamani de-a randul cu o campanie toxica impotriva USR. Oare a fost o campanie pentru ca grangurii pesedisti sa faca bani pe bursa? Oare au facut rau Romaniei vorbind despre miliarde in despagubiri ca si cum am fi pierdut deja? DNA daca n-ar fi condus de un servitor al actualului guvern, ar trebui sa se autosesizeze in aceasta noapte. Este incredibila hotia si minciuna acestei guvernari. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PCR, Partidul Comasat Roman PSD-PNL. Se strange latul, Marcele. O sa vina momentul cand vei plati pentru toate astea”, precizeaza Catalin Drula, conform unui comunicat al USR.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: