Realitatea paralela. Stefanescu afirma ca romanii o iubesc pe Dancila: „Iohannis ii enerveaza foarte mult pe romani”

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, pentru Mediafax, ca atacul lansat de presedintele Klaus Iohannis la premierul Viorica Dancila, in discursul sustinut la Consiliul National al PNL, este un gest care nu face decat sa ii enerveze foarte mult pe romani.

„Acestea sunt gesturi, declaratii si fapte care nu fac decat sa ii enerveze foarte mult pe romani si sa reduca foarte mult putina incredere de care se mai bucura Iohannis si ai lui. De aici vine si disperarea si disperarea lor nu este legata de PSD, pentru ca PSD este de neclintit in ceea ce priveste preferintele electoratului, si nici de ALDE, la care fug pe zice trece tot mai multi liberali care mai au inca simtul onoarei si minte ca sa inteleaga ca se duc inspre prapastie. Disperarea este legata de contracandidatul Ciolos care nu poate fi controlat tot de acelasi sistem si sistemul ii da lui Iohannis mesajul foarte clar «ori devii si mai slujitor al nostru si mult mai radical in a ne sluji, ori noi avem o contravariata la tine, baiatul care a condus guvernul de tehnocrati, asa cum poruncisem noi pe vremea respectiva»”, a afirmat, sambata pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, referitor la discutia de vineri cu Viorica Dancila, ca premierul i-a spus ca nu stia ca s-a publicat in Monitorul Oficial decizia de a delega atributiile pe perioada concediului sau, telefonul venind dupa ce seful statului a sesizat CCR.

„Am ajuns sa avem un Guvern irational. Ieri am avut o discutie care m-a facut sa cred ca avem un Guvern ireal. Daca n-ar fi trist, ar fi de ras. O decizie publicata in Monitorul Oficial prin care instala un premier interimar. Surpriza am crezut ca este atributul meu. Dupa ce a inaintat acest demers, doamna prim-ministru a sunat sa imi spuna ca pleaca in concediu si ca toate sunt bune. Asta dupa ce publicase acea decizie. I-am atras atentia ca nu e bine totusi ce a facut. Ca acea decizie este profund neconstitutionala. Si stiti ce mi-a spus? Nu a stiu ca se publicase”, a declarat sambata Klaus Iohannis, in discursul sustinut in cadrul Consiliului National al PNL care a avut loc sambata la Parlament.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: