Realitatea Plus, amendata de CNA pentru ca a spus despre Sorina Pintea si Banicioiu ca „au luat spaga”

news

Realitatea Plus a fost amendata de CNA, joi, din cauza mai multor acuzatii aduse unor politicieni. Astfel, unul dintre motive este ca realizatoarea Alexandra Pacuraru a spus ca Sorina Pitea si Nicolae Banicioiu „au luat spaga”.

Alexandra Pacuraru a spus in emisiunea „Jocurile Puterii” din 16 noiembrie ca Sorina Pintea si Nicolae Banicioiu, fosti ministri ai sanatatii, au luat spaga.

„Domnule Florian Bodog, sunt foarte revoltata, ca daca ma uit cumva asa, in spate, multi ministri care sunt din acelasi partid cu dvs. si am dat doar doua exemple, doamna Pintea si domnul Banicioiu, au fost prinsi cu spaga.

In contextul in care ne mureau 65 de tineri la Colectiv, domnul Banicioiu isi negocia spagile. In acelasi timp, parca era drogat, in fata spitalului spunea ca nu avem nevoie de ajutor, pentru ca Romania are aceleasi conditii de ingrijire si tratare a marilor arsi, precum au ceilalti din strainatate. Adica chiar asa, noi murim ca altii sa-si negocieze spaga si sa alerge dupa imunitatea?”, a spus Alexandra Pacuraru, citata de Pagina de Media.

In urma discutiilor dintre membrii CNA, Realitatea Plus a fost amendata cu suma de 10.000 de lei. Propunerea a venit din partea Cristinei Pocora. Initial, Radu Herjeu a propus 15.000 de lei, dar si-a retras-o dupa ce in procedura de vot s-a ajuns in turul trei si risca sa nu se ajunga la nicio intelegere.

Mai mult despre: ,

Comentarii: