Realitatea TV anunta ca Dancila nu mai suporta, vrea sa isi dea demisia. I-a cerut deja lui Dragnea sa ii gaseasca inlocuitor

politica

Realitatea TV anunta ca Viorica Dancila intentioneaza sa paraseasca functia de premier al Romaniei. Postul afirma ca Dancila este presata de Liviu Dragnea sa-i execute doua cereri.

Duminica ar fi avut loc mai multe intalniri pe ascuns, in biroul lui Dragnea de la Parlament, potrivit unor surse din PSD citate de Realitatea TV. Potrivit acestora, Dancila ameninta cu demisia, si i-ar fi cerut lui Dragnea ca pana la sfarsitul actualei sesiuni parlamentare, adica pana in 30 iunie, sa-i gaseasca inlocuitor.

Aceleasi surse mai spun ca Dragnea a fost luat prin surprindere de acest gest „al femeii in care am investit foarte-foarte mult”, asa cum s-a exprimat, si-i banuieste pe unii dintre prietenii sai din servicii ca au influentat-o pe Viorica Dancila.

Informatia vine in contextul in care premierul Viorica Dancila prezinta luni, de la ora 11, in cadrul Comitetului Executiv National al PSD (CEX), primul bilant al Guvernului, potrivit unui anunt al liderului partidului, Liviu Dragnea.

Social-democratii se reunesc luni, in sedinta Comitetului Executiv National, care va avea loc de la ora 11,00 la Palatul Parlamentului.

Intrebat, saptamana trecuta, daca va fi facuta o evaluare a Guvernului la sedinta CExN al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns: „Nu. Va fi o prezentare facuta de prim-ministru, o analiza, un mini-bilant”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: